Tysk bøying

Er du usikker på et bestemt tysk verb, eller leter du etter tyske verbbøyinger generelt? Da er bab.las verktøy for bøying av tyske verb perfekt for deg. Med hjelpemiddelet for bøying av tyske verb kan du raskt og enkelt finne ut hvordan man bøyer tyske verb. Om du vil slå opp bøying av tyske verb på et annet språk enn norsk, kan du gå tilbake til startsiden og velge ønsket språk.

Klikk her om du ser etter ##norsk-engelsk# ordbok

Finn ut hva de mest brukte verbene er i tysk.

Noen ganger er du usikker på hvordan et bestemt tysk verb staves og kan derfor ikke slå opp verbet ved hjelp av søkefeltet. Med bab.las hjelpemiddel for bøying av tyske verb kan du enkelt finne den tyske verbbøyingen du leter etter, nemlig ved å søke på forbokstaven i bab.las verktøy for bøying av verb. Du trenger bare å klikke på bokstaven det tyske verbet begynner på, finne det ønskede tyske verbet og klikke på det, så kommer du rett til siden med de tyske bøyingsformene.

Å lære tysk kan av og til være vanskelig. Tysk grammatikk er ikke særlig enkel, spesielt ikke bøyingen av tyske verb. Person og kasus kan variere mye og iblant er du ikke helt sikker på om du bøyer et tysk verb riktig. Bab.las verktøy for bøying av tyske verb er et utmerket hjelpemiddel for å lære seg tyske verbbøyinger og friske opp sine grammatikkunnskaper i tysk. Spesielt når du er på skolen eller på reise i Tyskland, Østerrike eller Sveits kan bab.las redskap for bøying av verb være til stor hjelp og være din nye bestevenn når du må pugge grammatikk. En fin måte å forberede seg til en reise til et tysktalende land på, er å bruke bab.las redskap for bøying av tyske verb for å finne de vanligste tyske verbene, skrive dem ned og lære seg dem utenat. Snart kommer du til å oppleve store fremskritt. Du kommer ikke til å være fortapt i utlandet dersom du har bab.las tyske verbbøyinger i vesken. Du kan også lære deg nye verb og øve deg på bøying av tyske verb ved hjelp av bab.las spill og quizer. Med bab.la Quiz kan du lære nye ord, fakta om kulturer og bøying av tyske verb på en morsom måte. Ved å spille bab.las Spill blir tysk verbbøying mye festligere. Spill som Hangman hjelper deg med å bli kjent med nye tyske verb eller når du vil repetere verb du allerede kan. Ha det gøy mens du lærer deg bøying av tyske verb med bab.la!