Portugisisk bøying

Leter du etter bøyingen av portugisiske verb, men vet ikke hvor du skal finne dem? Slapp av, bab.las hjelpemiddel for bøying av portugisiske verb står til tjeneste! Verbbøyingsredskapet er veldig nyttig når du vil finne ut hvordan du bøyer portugisiske verb: med bab.las redskap for bøying av portugisiske verb, er svaret bare et klikk unna. En annen bra ting med bab.las portugisiske verbbøyingsverktøy er at det finnes på andre språk også. Bare gå tilbake til hovedsiden og velg språket du foretrekker.

Klikk her om du ser etter ##norsk-engelsk# ordbok

Finn ut hva de mest brukte verbene er i portugisisk.

Det er to måter å bruke bab.las verktøy for bøying av portugisiske verb på. En måte er å bruke bab.las søkefelt for bøying av portugisiske verb for å finne verbet du leter etter. Bare tast inn et portugisisk verb i bab.las søkefelt for portugisiske verbbøyninger, klikk "Bøy" og du kommer direkte til bøyingen av det portugisiske verbet. Hvis du er usikker på hvordan det portugisiske verbet du vil bøye staves, kan du også bruke verktøyet for bøying av portugisiske verb ved å søke etter forbokstaven. Klikk på bokstaven det portugisiske verbet begynner på, finn verbet i listen. Når du klikker på det kommer du rett til oversikten over alle portugisiske bøyningsformene.

Å bøye portugisiske verb kan være kronglete, og det krever tålmodighet, innsats og mye øvelse om man vil lære dem utenat. Men det er dette som må til om man vil lære seg portugisisk. En fin måte å lære seg å bøye portugisiske verb på er å skrive ned alle verb du ikke kan bøye og deretter søke dem opp i bab.las redskap for bøying av portugisiske verb. Dersom du lurer på noe angående bøying av portugisiske verb kan det være til stor hjelp å skrive ned verbene, finne dem i bab.las redskap for bøying av portugisiske verb og lese de riktige bøyningsformene. Gjennom denne flerstegsprosessen kommer du snart til å gjøre store fremskritt når det gjelder portugisiske verbformer. Om du vil prøve noe litt morsommere har bab.la til og med spill og quizer. Med bab.las Quiz kan du doble din kunnskap om bøying av portugisiske verb og med bab.las Spill kan du lære å bøye nye portugisiske verb på en gøyal måte. Ha det artig mens du lærer og øver deg på portugisisk verbbøyning!