Nederlandsk bøying

Bab.las nederlandske verbbøyingsredskap er svært nyttig når du vil finne ut hvordan et verb bøyes på nederlandsk. Det er lett å bruke og er et godt hjelpemiddel på skolen, universitetet, i jobben og ellers i hverdagen. Det fine med dette redskapet er at du kan bruke det til mye mer enn bare nederlandsk verbbøying - det er også tilgjengelig på andre språk. Når du går tilbake til startsiden kan du velge ønsket språk.

Klikk her om du ser etter ##norsk-engelsk# ordbok

Finn ut hva de mest brukte verbene er i nederlandsk.

Å finne rett bøying av et nederlandsk verb kan av og til være vanskelig når du ikke vet hvordan det staves. Dette kan bøyingsredskapet for nederlandske verb hjelpe deg med. I bøyingsredskapet for nederlandske verb kan man søke opp verb i søkefeltet eller ved å søke opp forbokstav. Det er svært enkelt: du velger bare bokstaven verbet begynner på, søker etter verbet og klikker på det. Da får du opp riktig verbbøying med én gang.

Selv om nederlandsk ikke er kjent for å være et vanskelig språk så er grammatikken ofte vanskelig, spesielt når det gjelder nederlandsk verbbøying. Som vi alle vet er grammatikk, og dermed også nederlandsk verbbøying, viktig når man skal lære et nytt språk. Du kan lære nederlandsk verbbøying ved å ta språkkurs eller ved å studere på egen hånd. Bab.la sitt redskap for nederlandsk verbbøying kan hjelpe deg med å bøye nederlandske verb på en enkel måte. Du kan lære å bøye nye nederlandske verb ved å søke etter dem i bab.la, skrive dem ned og repetere de nederlandske verbbøyingene på vei til skolen, i løpet av ferien eller hjemme. Om du vil lære deg nederlandsk verbbøying på en annen måte, kan du bruke bab.la sine verbbøyingsspill og -quizer. Bab.las Quiz er nyttig når du vil repetere verb du allerede kan. Med bab.las Spill kan du lære nederlandsk verbbøying og ha det gøy samtidig. Spill som Hangman og Memo lærer deg nederlandsk verbbøying på en morsom måte. Ha det gøy mens du utforsker nederlandsk verbbøyings fantastiske verden!