Fransk bøying

Verbbøying kan av og til være kronglete. Derfor tilbyr bab.la deg bøying av franske verb slik at du raskt og enkelt kan finne franske bøyingsformer. Det er et godt hjelpemiddel i hverdagen og fungerer utmerket når du skal bøye et fransk verb kjapt. Bab.las redskap for bøying av verb finnes ikke bare på fransk, men også på mange andre språk. Du finner de tilgjengelige språkene på bab.las hovedside for bøying av verb.

Klikk her om du ser etter ##norsk-engelsk# ordbok

Finn ut hva de mest brukte verbene er i fransk.

Du leter etter bøyingen av et fransk verb, men er usikker på hvordan det staves? Ingen fare: bab.las redskap for bøying av franske verb kan hjelpe deg. Du kan søke etter en fransk bøyingsform ved hjelp av bab.las søkefelt for bøying franske verb, men også ved å søke opp forbokstaven. Velg bokstaven verbet begynner på, og du kommer til å få en liste over alle verb som begynner på denne bokstaven. Nå er det bare å klikke på verbet du ønsker å bøye - voilà!

Hvis du vil lære fransk er det mange måter å gjøre det på. Du kan reise til eller jobbe i et fransktalende land, ta franskkurs eller bruke bab.las verktøy for bøying av franske verb! Med bab.las verktøy for bøying av verb kan man enkelt lære seg franske verbbøyinger og forbedre sine kunnskaper om fransk grammatikk. Det er svært viktig å trene på verbbøying om man vil lære seg fransk skikkelig. Fransk grammatikk kan av og til være veldig vanskelig, spesielt de franske verbbøyingene! Det er nødvendig å repetere franske bøyingsformer nesten hver dag for å oppnå gode resultater. En måte å øve på fransk verbbøying på er som sagt å bruke redskapet for bøying av franske verb. Men det franske verbbøyingsredskapet kan du søke etter franske verbbøyinger etter bokstav, noe som vil si at du kan begynne å pugge franske verb på A, deretter B og så videre. Hvis du er ute etter litt forandring, kan du også benytte deg av bab.las spill og quizer som dreier seg om bøying av franske verb. I seksjonen bab.la Quiz finner du mange ulike quizer, og du kan fokusere på kategorien som omhandler bøying av franske verb. Hvis du vil gjøre noe enda morsommere, kan du gå til bab.la Spill. Der finner du spill som Hangman og Memo. Disse spillene lar deg øve på bøying av franske verb på en gøyal måte. Begynn å øve på bøying av franske verb nå!