Engelsk bøying

Bruk bab.las redskap for bøying av engelske verb og finn bøyingen av det ønskede engelske verbet raskt og enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive det engelske verbet inn i søkefeltet og klikke "bøy". Da kommer du rett til alle bøyingsformene av det engelske verbet. Du kan selvfølgelig også gå til bab.las hovedside for bøying av verb og deretter velge ønsket språk for å komme i gang med verbbøying.

Klikk her om du ser etter ##norsk-engelsk# ordbok

Finn ut hva de mest brukte verbene er i engelsk.

Om du ikke vil bruke bab.las søkefunksjon for engelske verbbøyinger, så kan du også finne engelske verbbøyinger ved å søke på forbokstaven. Velg en bokstav fra listen, og du vil se alle verb som begynner på denne bokstaven. Klikker du på verbet kommer du rett til oversikten over hvordan det bøyes.

Bab.las engelske ordbok er et utmerket hjelpemiddel i hverdagen. Ikke bare inneholder den nyttige oversettelser, den har også et verktøy for bøying av engelske verb samt verb på andre språk. Bab.las redskap for engelsk verbbøying kan være nyttig på jobben, i studiene eller på ferie i utlandet. Når du bruker engelsk blir du konfrontert med ulike tids- og personbøyinger, og man kan ofte bli usikker. Bab.las verktøy for bøying av engelske verb hjelper deg å finne riktig verbbøying raskt. Med bare ett klikk får du full oversikt over de ulike engelske bøyingsformene. Hvis du vil gjøre verbbøying litt morsommere, kan du teste ut bab.las engelske Quiz eller Spill. Ved hjelp av bab.las spill kan du lære engelsk verbbøying og repetere verbbøying du allerede kan. Spill som Hangman og Memo gjør verbbøying av engelske verb til en lek, og du vil oppleve en rask framgang når det gjelder engelsk verbbøying. Hvis du vil lære engelsk verbbøying på en annen måte kan du prøve en av våre mange bab.la-quizer. Med bab.las engelske quizer kan du øve deg på engelsk verbbøying på en morsom og leken måte. Det beste med bab.las quizer er at du kan lage din egne engelske verbbøyingsquiz. Oppdag språkenes eventyrlige verden med bab.las engelske ordbok, bab.las redskap for engelsk verbbøying og mye mer!