Tysk-tyrkisk ordbok

Finn en tysk-tyrkisk oversettelse med synonymer og eksempel ved å velge ordboken tysk-tyrkisk i menyen. Med drop-down-menyen kan du enkelt velge en annen online ordbok enn tysk til tyrkisk.

Søk alfabetisk i tysk-tyrkisk ordbok

Ved bruk av bokstavene under kan du søke alfabetisk i vår tysk-tyrkiske ordbok. For å se alle relevante tyrkiske oversettelser og tyrkiske synonymer for et tysk uttrykk, kan du klikke på ordet for å komme til siden med tysk-tyrkisk ordbok.

Under ser du de seneste forslagene til oversettelser i tysk-tyrkisk ordbok. Du kan bekrefte en tysk-tyrkisk oversettelse eller en frase ved å stemme på den. Mener du, at det er feil, kan du stemme for å fjerne ordet fra ordboken eller foreslå endringer til enten et tysk eller tyrkisk ord.

Bli med på bab.la-moroa ved å ta del i vår innsats for å bli verdens beste tysk-tyrkiske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste tysk-tyrkiske ordboken, ønsker vi at alle varianter av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. En tysk-tyrkisk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller en vitenskapelig oversettelse og hvilket felt oversettelsen gjelder. Derfor håper vi at du kan hjelpe oss med å legge til de tysk-tyrkiske oversettelsene du kjenner til. Det er gjennom brukeraktivitet vi holder oss oppdatert og kan forsikre deg om et variert og fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en tysk-tyrkisk oversettelse må den godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og havner i den tysk-tyrkiske ordboken. På denne måten kan vi kvalitetsikre den tysk-tyrkiske ordboken og samtidig holde oss oppdatert.
Registrer deg som aktiv bruker for å ta del i vårt morsomme og lærerike online community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer quizer, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en tyrkisk frase eller har andre språkspørsmål, kan du stille og besvare dem i det tysk-tyrkiske forumet. Her møtes alle bab.las språkentusiaster for å dele av sin kunnskap!