Tysk-svensk ordbok

Søk etter en svensk oversettelse i tysk-svensk ordbok. Skriv et svensk eller tysk ord du gjerne vil søke etter i feltet ovenfor og trykk oversett, eller velg mellom andre online ordbøker fra drop-down-menyen til høyre og oversett til andre språk.

Søk alfabetisk i vår tysk-svenske ordbok

Bokstavene nedenfor gjør det mulig å søke alfabetisk i vår tysk-svenske ordbok. For å se alle de relevante svenske oversettelsene og synonymer for et tysk uttrykk, kan du klikke på ordet for å komme til siden med tysk-svensk ordbok.

For at tyske og svenske ord, som er foreslått til ordboken skal verifiseres, må de sjekkes for feil. Du kan hjelpe oss ved å avgi din stemme på de tyske og svenske oversettelsene du mener er riktige. Du kan også foreslå endringer til grammatikk, staving eller ordlyd for ord på tysk eller svensk som allerede er finnes i ordboken.

Vi vil gjerne gjøre vår tysk-svenske ordbok til den beste gratis online ordboken. Til dette har vi bruk for din hjelp. Alle brukeres bidrag til tysk-svensk ordbok forbedrer den! Hvert tyske uttrykk og lille del av svensk ordforråd gjør vår ordbok mer brukbar for alle. Tysk-svenske oversettelser kan variere mye fra hverdagsbruk til spesifikke områder som f.eks. medisin og samme ord kan ha flere oversettelser. Vi vil gjerne inkludere alle disse uttrykkene i vår tysk-svenske ordbok.
Registrer## deg og bli en del av bab.la-fellesskapet. Medlemmer samler poeng når de deltar på bab.la ved å tilføye nye tyske termer til listen av forslag til tysk-svensk ordbok. Ved å samle poeng kan du utfordre familie, venner og andre brukere og samtidig havne på bab.las verdensranking###. Når du vil tilføye et nyt ord, men ikke er sikker på den korrekte oversettelsen, kan du bruke #tysk-svensk forum. Andre bab.la-brukere møtes her og diskuterer termer og oversettelser, tyske synonymer, svensk grammatikk og tekniske termer.