Tysk-spansk ordbok

Slå opp et tysk ord i ordboken ved å skrive i søkefeltet. Du kan søke på spansk eller oversette fra tysk til spansk. Du kan også søke i andre online ordbøker eller benytte deg av andre tysk-spanske språkfunksjoner ved å bruke drop-down-menyen.

Søk alfabetisk i tysk-spansk ordbok

Med bokstavene nedenfor har du mulighet for å søke alfabetisk i vår tysk-spanske ordbok. For å se alle relevante spanske oversettelser og spanske synonymer for et tysk uttrykk, kan du klikke på ordet for å komme til siden med tysk-spansk ordbok.

Du kan ta del i oppbygningen av verdens største online ordbok. Under ser du de seneste forslagene til oversettelser fra tysk til spansk. Du kan bekrefte en oversettelse fra tysk til spansk eller en frase ved å stemme på den. Mener du, at det foreligger feil, kan du stemme for å fjerne ordet eller foreslå endringer til enten tyske eller spanske ord.

Del din erfaring med tysk og spansk med andre språkelskere over hele verden. Måten vi bruker språk på, endrer seg konstant, og derfor endrer oversettelser fra tysk til spansk seg også. Vår tysk-spanske ordbok blir holdt i live og oppdatert med bidrag fra våre brukere, som tilføyer nye tysk-spanske oversettelser. Samme ord kan ha flere betydninger, og ordboken inneholder derfor mange forskjellige oversettelser. Når et nytt ord tilføyes til bab.las tysk-spansk ordbok, markeres det som ikke bekreftet inntil 10 andre brukere har bekreftet ordet. Når ordet er stemt opp inkluderes det i den store online ordboken vår.
Registrer deg som bruker i dag og vær med i fellesskapet. Du opptjener poeng når du deltar i utvidelsen av vår tysk-spanske ordbok ved å foreslå nye ord. Med poengene kan du konkurrere på bab.las internasjonale ranking. I tysk-spansk forum stiller og besvarer bab.la brukere spørsmål om oversettelser, emner relatert til spansk språk og forskjellig bruk av spanske ord i hverdagssituasjoner.