Tysk-russisk ordbok

Finn din russiske oversettelse i vår tysk-russiske ordbok. Skriv ordet du vil søke etter på enten tysk eller russisk. For å oversette til et annet språk, kan du velge en annen ordbok i drop-down-menyen, der du også finner andre språkfunksjoner.

Gjør alfabetisk søk i den tysk-russiske ordboken

Bruk bokstavene, du finner under til å lete i bab.las tysk-russiske ordbok. Se alle ord som starter med bokstaven i vår tysk-russiske ordboken. For å se alle relevante ord og synonymer på russisk, kan du klikke på et ord i listen.

Nye forslag til tysk-russiske oversettelser vises her. Disse tyske og russiske ordene er tilføyd av andre bab.la brukere. Hvis du synes de foreslåtte ordene bør legges til i den tysk-russiske ordboken, kan du stemme for det. Er ikke ordet korrekt kan du i stedet stemme for at det skal fjernes fra ordboken.

Vi ønsker å bygge den beste tysk-russiske ordboken online. Ordboken blir forbedret av brukerne, som deltar ved å stemme på, bekrefte eller tilføye nye russiske ord. Tysk og russisk utvikler seg hurtig, og nye måter å oversette fra tysk til russisk dukker opp. Brukere tilføyer nye termer til vår tysk-russiske ordbok, som holder den konstant oppdatert og innholdsrik. Jo flere mennesker, som deltar og foreslår nye russiske uttrykk, jo bedre blir ordboken. Nye tilføyelser skal bekreftes, før de inkluderes som godkjente oversettelser i den tysk-russiske ordboken. For at ordet tilføyes i ordboken, må 10 brukere bekrefte forslaget. Før det tilføyes på endelig basis til ordboken, vil ordet stadig dukke opp ved søking i tysk-russisk ordbok, men det vil være markert som enda ikke bekreftet.
Som registrert bab.la bruker er du en del av bab.la fellesskapet og innsamler derfor poeng når du hjelper med f.eks. forslag til nye russiske ord til ordboken. Se din fremgang på bab.las internasjonale ranking og konkurrer med dine venner og andre bab.la medlemmer. I tysk-russisk forum kan du delta i diskusjoner om emner som russisk språk, grammatikk og bruk av alminnelige og nye, russiske fraser.