Tysk-portugisisk ordbok

Finn en tysk-portugisisk oversettelse ved å velge ordboken "portugisisk til tysk" i menyen. Du kan også skrive inn portugisiske ord, som du vil oversette til tysk. Med drop-down-menyen kan du også velge en annen #online ordbok# enn tysk-portugisisk.

Søk alfabetisk i ordboken tysk-portugisisk

Du kan få vist en liste med alle ord i bab.las tysk-portugisisk ordbok ved å velge en bokstav her. Alle portugisiske oversettelser og synonymer blir vist, dersom du klikker på et tysk ord.

Under ser du de seneste forslagene til oversettelser i vår tysk-portugisiske ordbok. Du kan bekrefte en tysk-portugisisk oversettelse eller en frase ved å stemme. Mener du at det foreligger en feil, kan du stemme for å fjerne ordet eller foreslå endringer til enten et tysk eller portugisisk ord.

Hjelp bab.la teamet og de andre brukerne med å lage verdens beste online ordbok, som er helt gratis! Sammen med våre brukere ønsker vi ikke bare å lage en hvilken som helst tysk-portugisisk ordbok, men den beste. Ordboken forbedres av alle brukere som deltar ved å stemme på, bekrefte eller tilføye nye portugisiske ord. Tysk og portugisisk utvikler seg hele tiden og nye måter å oversette fra tysk til portugisisk kommer frem. Brukere tilføyer nye termer til vår tysk-portugisiske ordbok, som holder den oppdatert og innholdsrik. Nye forslag må bekreftes av 10 andre brukere før de blir godkjent som oversettelser i den tysk-portugisiske ordboken. Før et ord verifiseres, tilføyes det likevel til den tysk-portugisiske ordboken, men det vil være markert som ikke bekreftet.
Som registrert bab.la-bruker tar du del i bab.la-fellesskapet og innsamler poeng, når du hjelper med f.eks. forslag til nye portugisiske ord i online-ordboken. Følg din fremgang på bab.las internasjonale ranking og still spørsmål i det tysk-portugisiske forumet, der du også kan delta i diskusjoner om emner som portugisisk grammatikk og bruk av spesielle portugisiske fraser.