Tysk-polsk ordbok

Finn en tysk-polsk oversettelse ved å velge den tysk-polske ordboken i menyen. Her finner du blant annet synonymer for tyske og polske ord. Med drop-down-menyen kan du også velge online ordbøker for andre språk.

Søk alfabetisk i vår tysk-polske ordbok

Med bokstavene nedenfor har du mulighet for å søke alfabetisk i vår tysk-polske ordbok. Velg en bokstav og se alle polske ord i den tysk-polske ordboken, som begynner med ønsket bokstav. Du kan se alle oversettelser og synonymer ved å klikke på ordet.

Brukere bidrar hele tiden med nye tysk-polske oversettelser. Du kan også hjelpe oss ved å sjekke om eksisterende ord er oversatt riktig. Klikk for å bekrefte de riktige tysk-polske oversettelsene, og stem ned oversettelsene du mener bør endres eller slettes.

Ved å bli medlem på bab.la kan du hele tiden hjelpe oss med å gjøre tysk-polsk ordbok enda bedre, og vi kan sammen nå målet om å bli den største gratis online ordboken i verden. Brukere som deg er grunnen til at våre ordbøker konstant vokser og forblir oppdaterte. Nye tyske ord og forskjellige måter å oversette tysk til polsk på utvikles hele tiden. Ved å tilføye hverdags og regionbestemte termer gjør du tysk-polsk ordbok enda mer nyttig for alle. En tysk-polsk oversettelse kan være meget forskjellig avhengig av sammenhengen. Derfor inneholder ordboken flere oversettelser av hvert ord. Når brukerne foreslår ord, merkes de som ikke bekreftede i ordboken, inntil 10 andre brukere bekrefter dem. Først da merkes ordet som godkjent.
For å delta kan du enkelt bli medlem i bab.la i dag. Du samler poeng ved f.eks. å tilføye nye ord til den tysk-polske ordboken, og dermed kan du konkurrere med alle de andre brukerne på verdens rankingen. Du kan alltid få hjelp fra de andre brukere til oversettelser i tysk-polsk forum, der det stilles og besvares spørsmål og diskuteres språk, oversettelser og grammatikk.