Tysk-kinesisk ordbok

Finn et kinesisk ord i den tysk-kinesiske ordboken ved å bruke søkefeltet. Du kan enkelt søke etter tyske eller kinesiske begrep. Dersom det tyske eller kinesiske ordet du søker eter har for mange søketreff, kan du benytte deg av alfabetiske ordlister eller andre funksjoner du finner i drop-down-menyen.

Alfabetisk oppslag i den tysk-kinesiske ordboken

Den tysk-kinesiske ordboken tilbyr også et alfabetisk oppslagsverk for å gjøre det mulig å gjøre søk på forbokstav dersom du er usikker på korrekt stavelse. Når du finner et tysk ord du vil oversette til kinesisk, følg linken til siden med den tilsvarende kinesiske oversettelsen.

Under finner du de seneste oversettelsene våre brukere har lagt til i den tysk-kinesiske ordboken. Hjelp oss gjerne med å gjøre den tysk-kinesiske ordboken bedre ved å stemme på oversettelsene du synes er riktig, eller foreslå endringer for ukorrekte oversettelser.

Bli en del av bab.la og ta del i vår innsats for å bli den aller beste ordboken tilgjengelig online, som skal fortsette å være gratis! Vi skal ikke bare tilby en god tysk-kinesisk ordbok, vi skal tilby den beste! Tyske og kinesiske ord kan ha ulik betydning utifra hvilken kontekst de brukes i, eller de kan være dialektbestemt. Vi i bab.la-teamet ønsker at alle varianter av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. Derfor håper vi at du vil hjelpe oss med å legge til nye tysk-kinesiske oversettelser. Det er gjennom brukeraktiviteten vi holder oss oppdatert og kan forsikre et variert og fullstendig oppslagsverk! Når en bruker foreslår en kinesisk oversettelse må den godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og havner i den tysk-kinesiske ordboken. Slik kvalitetsikrer vi den tysk-kinesiske ordboken.
Registrer## deg som aktiv bruker nå, og ta del i et spennende og lærerikt online community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer våre quizer, samler du automatisk poeng og havner på bab.las ##internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på ordets stavelse, eller kanskje du har andre språkspørsmål, kan du stille og besvare dem i det tysk-kinesiske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å dele sin kunnskap med andre brukere!