Tysk-italiensk ordbok

Skriv et tysk ord eller uttrykk i tekstfeltet for å slå det opp i vår tysk-italienske ordbok. Du kan også skrive italienske ord, som du vil oversette til tysk. Du finner ytterligere språkalternativer i vår drop-down-meny.

Søk alfabetisk i bab.las tysk-italienske ordbok

Dersom du er usikker på stavelsen av ordet du vil oversette, kan du bla i vår tysk-italienske ordbok alfabetisk. Bruk bokstavene til å se alle ord som starter med hver enkelt bokstav i den tysk-italienske ordboken. Når du har funnet ditt ord, kan du klikke på ordet og få opp alle italienske oversettelser og matchende italienske synonymer.

Du kan ta del i oppbygningen av verdens største online ordbok. Nedenfor finner du de seneste forslagene til oversettelser i tysk-italiensk ordbok. Du kan bekrefte et ord eller uttrykk ved å stemme på det. Mener du, at en oversettelse er feil, kan du stemme for å fjerne ordet eller foreslå endringer til enten et tysk eller italiensk ord.

Del din erfaring med det tyske og italienske språket med andre sprogelskere. Måten, vi bruker språk på, endrer sig konstant, og derfor forandres oversettelser fra tysk til italiensk seg også. Tysk-Italiensk ordbok holdes i live og oppdateres med bidrag fra våre entusiastiske brukere, som tilføyer nye tyske til italienske oversettelser. Samme ord kan ha flere betydninger, og ordboken inneholder derfor mange lignende oversettelser. Når et nytt ord tilføyes til vår tysk-italienske ordbok, er det markert som ikke bekreftet, inntil 10 andre brukere har bekreftet det. Først etter brukergodkjenning blir nye ord inkludert i den store online ordboken.
Registrer deg som medlem nå og delta i fellesskapet du også! Du opptjener poeng når du deltar i utvidelsen av vår tysk-italienske ordbok ved å foreslå nye ord. Med poengene kan du konkurrere på bab.las internasjonale ranking. I det tysk-italienske forumet stiller og besvarer bab.la-brukere spørsmål om oversettelser og emner relatert til italiensk språk og forskjellig bruk av italienske ord i hverdagssituasjoner.