Tysk-fransk ordbok

Skriv et tysk ord eller uttrykk i tekstfeltet for å slå det opp i vår tysk-franske ordbok. Du kan også skrive franske ord, som du vil oversette til tysk. Du finner mange andre språkfusjoner i vår drop-down-meny.

Søk alfabetisk i vår tysk-fransk ordbok

Med bokstavene nedenfor har du mulighet til å søke alfabetisk i vår tysk-franske ordbok. For å se alle relevante franske oversettelser og franske synonymer for et tysk uttrykk, kan du klikke på ordet for å komme til siden med tysk-fransk ordbok.

For å bekrefte tyske og franske ord, som er blitt foreslått til den tysk-franske ordboken, må vi sjekke dem for feil. Du kan hjelpe ved å stemme på de tysk-franske oversettelsene du mener er riktige. Du kan også foreslå endringer til grammatikk, staving eller ordlyd for ord på tysk eller fransk, som allerede er tilføyd av andre brukere.

Bli en del av bab.la-moroa og ta del i vår innsats for å bli verdens beste tysk-franske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og er gratis tilgjengelig online. En tysk-fransk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller en vitenskapelig oversettelse og hvilket felt det gjelder. Siden vi ønsker å tilby den beste tysk-franske ordboken, ønsker vi at alle varianter av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. Derfor håper vi at du hjelper oss med å legge til dine oversettelser. Det er gjennom brukeraktiviteten vi holder oss oppdatert og kan forsikre deg om en variert og fullstendig ordbok. Når en bruker foreslår en tysk-fransk oversettelse må den godkjennes av 10 registrerte brukere før den bekreftes og tilføyes den tysk-franske ordboken. På denne måten kvalitetsikrer vi det tysk-franske oppslagsverket og holder oss oppdatert på nye ord og oversettelser.
Registrer deg som bruker for å ta del i vårt morsomme og lærerike online community. Når du har registrert deg som bruker, kan du foreslå nye oversettelser eller besvare en quiz for å samle poeng og havne på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en fransk metafor eller har andre språkspørsmål, kan du stille og besvare dem i det tysk-franske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å dele av sin kunnskap!