Tysk-engelsk ordbok

For å oversette et tysk ord til engelsk kan du skrive inn ønsket ord i søkefeltet over. Du kan også angi ord på engelsk for å finne den tyske oversettelsen i ordboken. Ved å velge i drop-down-menyen kan du søke i andre online ordbøker.

Gjør alfabetisk søk i den tysk-engelske ordboken

Ser du etter en tysk-engelsk oversettelse, men du har glemt hvordan ordet staves? Du kan enkelt velge en bokstav nedenfor og få opp fullstendige alfabetiske lister med ord på valgt bokstav. Ved å klikke på riktig tysk ord, vil du komme til den tysk-engelske ordboka.

Du kan bli en skaper av verdens største online ordbok. Nedenfor ser du de siste ordene og uttrykkene som har blitt lagt til i den tysk-engelske ordboken. For å hjelpe oss kan du verifisere ordene som er riktige ved å stemme for dem. Hvis du tror en oversettelse er unøyaktig, kan du stemme for å fjerne den eller komme med forslag til endringer.

Bli en del av bab.la-moroa og ta del i vår innsats for å bli verdens beste tysk-engelske ordbok. Ordboken utvikles i samarbeid med våre brukere og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste tysk-engelske ordboken, ønsker vi at alle varianter av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. En tysk-engelsk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller vitenskapelig oversettelse og hvilket felt oversettelsen gjelder. Derfor håper vi at du hjelper oss med å legge til dine tysk-engelske oversettelser. Det er gjennom brukeraktiviteten vi holder oss oppdatert og kan forsikre et variert og fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en tysk-engelsk oversettelse må den godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og havner i den tysk-engelske ordboken. På denne måten kan vi kvalitetsikre den tysk-engelske ordboken og samtidig holde oss oppdatert på nye ord og oversettelser.
Registrer deg som aktiv bruker for å ta del i vårt spennende og lærerike online community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en tysk frase eller har andre språkspørsmål, kan du stille og besvare dem i det tysk-engelske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å dele sin kunnskap med deg!