Tysk-dansk ordbok

Tysk er et språk som lar seg lett oversette til dansk med tanke på at de er innenfor samme språkfamilie. Imidlertid kan den tyske oversettelsen være vrien og det er anbefalt å dobbeltsjekke dine oversettelser for å få til den optimale tysk-danske oversettelsen.

Søk alfabetisk i tysk-dansk ordbok

Med bokstavene nedenfor har du mulighet for å søke alfabetisk i vår tysk-danske ordbok. Velg en bokstav og se alle tyske ord i den tysk-danske ordboken, som begynner med ønsket bokstav. Du kan se alle oversettelser og synonymer ved å klikke på ordet.

Brukere bidrar hele tiden med nye tysk-danske oversettelser. Du kan også hjelpe oss ved å sjekke om eksisterende ord er oversatt riktig. Klikk for å bekrefte de riktige tysk-danske oversettelsene, og stem på oversettelsene du mener bør endres eller slettes.

Ved å bli medlem på bab.la kan du hele tiden hjelpe oss med å gjøre tysk-danske ordboken enda bedre, og vi kan sammen nå målet om å bli den største gratis online ordboken i verden. Brukere som deg er grunnen til at våre ordbøker konstant vokser og forblir oppdaterte. Nye tyske ord og forskjellige måter å oversette tysk til dansk utvikles hele tiden. Ved å tilføye hverdags- og regionsbestemte uttrykk gjør du den tysk-danske ordboken enda mer nyttig for alle. En dansk-tysk oversettelse kan være meget forskjellig avhengig av konteksten. Derfor inneholder ordboken flere oversettelser av hvert ord. Når brukerne foreslår ord, merkes de som ikke bekreftede i ordboken, inntil 10 andre brukere bekrefter dem. Først da merkes ordet som godkjent.
For å delta kan du enkelt bli medlem i bab.la i dag. Du samler poeng ved f.eks. å tilføye nye ord til den tysk-danske ordboken og dermed kan du konkurrere med alle de andre brukerne på verdens rankingen. Du kan alltid få hjelp fra de andre brukere til oversettelser i dansk-tysk forum, der det stilles og besvares spørsmål og diskuteres språk, oversettelser og grammatikk.