Tyrkisk-tysk ordbok

Bruk søkefeltet til å søke etter tyrkisk-tyske oversettelser. Ordet du vil oversette til tysk blir slått opp i den elektroniske ordboken som blant annet viser grammatikk, synonymer og eksempelsetninger.

Søk alfabetisk i bab.las tyrkisk-tyske ordbok

Benytt alfabetet under for å komme til fullstendige tyrkiske ordlister på ønsket bokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet skrives. Klikk på ordet for å se tysk oversettelse av ordet med synonymer og grammatikk.

Her kan du sjekke de nyeste tyrkisk-tyske oversettelsene våre brukere har opprettet. Godkjenn dersom en oversettelse er riktig, eller avvis dersom det skulle foreligge en feil. Du kan også foreslå endringer til allerede eksisterende forslag.

Alle kan være med på å bygge den største ordboken i verden! Nye tyske oversettelser og tolkninger av tyrkisk vokser frem hele tiden. Tyske oversettelser av ord på tyrkisk kan variere fra et fagområde til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår tyrkisk-tyske ordbok.
Som registrert bruker kan du legge til dine egne oversettelser fra tysk til tyrkisk. Når det tilføyde ordet har fått 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i tysk-tyrkisk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre språkquizer. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale rankingliste. I tillegg har bab.la et tyrkisk-tysk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til tyrkisk og tysk språk.