Tyrkisk-engelsk ordbok

Bruk søkefeltet til å søke på tyrkisk-engelske oversettelser. Ordet du vil oversette til engelsk fra tyrkisk, blir slått opp i den elektroniske ordboken som viser blant annet grammatikk, synonymer og eksempelsetninger.

Søk alfabetisk i vår tyrkisk-engelske ordbok

Kan du et tyrkisk ord, men du vet ikke helt hvordan det staves? Her kan du bla alfabetisk i den tyrkisk-engelske ordboken ved å velge bokstav fra alfabetet under. Når du har funnet ønsket ord og klikker på ordet, kommer du til den tyrskisk-engelske ordboken.

Våre brukere bidrar til å forbedre bab.las ordbok for tyrkisk-engelsk. Du kan hjelpe oss ved å sjekke om de har oversatt riktig. Klikk for å bekrefte riktige tyrkisk-engelske oversettelser, eller avvis dersom du er uenig og mener de bør endres eller slettes.

Hjelp bab.la med å forbedre den tyrkisk-engelske ordboken! Vi vil at vår ordbok skal være den største i verden, og derfor håper vi at våre du vil være med på utvikling av nye oversettelser. Den tyrkisk-engelske ordboken inneholder ofte lignende oversettelser ettersom et ord kan ha flere betydninger. Foreslåtte oversettelser havner ikke uten videre i bab.las ordbøker. Hvert eneste forslag til oversettelse må godkjennes av minst 10 brukere før det legges til i den tyrkisk-engelske ordboken permanent. På denne måten kvalitetsikrer vi den tyrkisk-engelske ordboken og garanterer et oppdatert innhold.
Registrer deg som aktiv bruker idag for å bli en del av bab.las spennende online community. Når du foreslår ord eller tar en av våre mange quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Er du usikker på uttalelsen av et tyrkisk ord, eller på betydningen av et engelsk ord, kan du stille og besvare spørsmål i det tyrkisk-engelske forumet. I forumet møtes mange språkentusiaster som gledelig deler av sin kunnskap!