Tsjekkisk-engelsk ordbok

Skriv inn ordet du vil oversette i søkefeltet og få resultater i den tsjekkisk-engelske ordboken. Her kan du blant annet finne synonymer for engelske og tsjekkiske ord, søke blant våre andre ordbøker eller du kan finne andre spennende funksjoner i drop-down-menyen.

Alfabetisk oppslag i den tsjekkisk-engelske ordboken

Søk etter tsjekkisk-engelske oversettelser ved å klikke på forbokstaven i ordet du leter etter. Den alfabetiske oversikten gjør det enkelt å se igjennom fullstendige ordlister og hjelper deg i søket etter riktig ord.

Bli en del av bab.las online community! Her ser du de seneste oversettelsene fra tsjekkisk til engelsk som våre brukere har opprettet. Du kan hjelpe oss med å sjekke oversettelsene for feil ved å godkjenne dersom du er enig, eller ved å gjøre endringer når du finner feil.

Vil du hjelpe bab.la med å forbedre den tsjekkisk-engelske ordboken? Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden. Derfor håper vi at våre du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den tsjekkisk-engelske ordboken kan inneholde lignende eller overlappende oversettelser dersom et ord har flere betydninger. Vi vil at du skal vite at foreslåtte oversettelser ikke automatisk legges til i våre ordlister. Hver eneste foreslåtte oversettelse må godkjennes av minst 10 brukere før den legges til i den tsjekkisk-engelske ordboken. På denne måten kvalitetsikrer vi bab.las tsjekkisk-engelske ordbok.
Registrer deg som aktiv bruker nå, og bli en del av bab.las online community. Når du foreslår ord eller besvarer en av våre mange quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på om et ord er riktig skrevet, eller på betydningen av ord, kan du stille og besvare spørsmål i det tsjekkisk-engelske forumet. Her møtes mange likesinnede språkentusiaster som gledelig deler av sin kunnskap!