Swahili-engelsk ordbok

Finn en swahili-engelsk oversettelse ved å velge ordboken swahili-engelsk i tekstfeltet. Med drop-down-menyen kan du enkelt velge en annen online ordbok enn swahili-engelsk.

Søk alfabetisk i bab.las swahili-engelske ordbok

Søk direkte etter enhver oversettelse fra swahili til engelsk i vår online ordbok. Klikk på bokstavene nedenfor og få opp komplette lister med swahili ord, som begynner med bokstaven. Klikk deretter på ordet for å komme til den swahili-engelske ordboken.

Våre brukere bidrar til å forbedre bab.las ordbok for swahili-engelsk. Du kan også hjelpe oss med å sjekke om de har oversatt riktig. Klikk for å bekrefte riktige swahili-engelske oversettelser, eller avvis dersom du er uenig og mener de bør endres eller slettes.

Hjelp bab.la med å forbedre den swahili-engelske ordboken! Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden, og derfor håper vi at våre du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den swahili-engelske ordboken inneholder ofte lignende oversettelser ettersom et ord kan ha flere betydninger. Foreslåtte oversettelser havner ikke i bab.las ordbøker automatisk. Hver eneste oversettelse må godkjennes av minst 10 brukere før den legges til i den swahili-engelske ordboken permanent. På denne måten kvalitetsikrer vi den swahili-engelske ordboken og opprettholder et moderne innhold.
Registrer deg som aktiv bruker nå for å bli en del av bab.las online community. Når du foreslår ord eller tar en av våre språk-quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Er du usikker på uttalelsen av et ord på swahili, eller på betydningen av et engelsk ord, kan du stille og besvare spørsmål i det swahili-engelske forumet. Her møtes mange språkentusiaster som gledelig deler av sin kunnskap!