Svensk-tysk ordbok

Bruk søkefeltet til å søke på svensk-tyske oversettelser. Ordet du vil oversette til tysk blir slått opp i den elektroniske ordboken som viser blant annet grammatikk, synonymer og eksempelsetninger.

Søk alfabetisk i vår svensk-tyske ordbok

Benytt alfabetet du ser nedenfor for å komme til fullstendige svenske ordlister på ønsket bokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet staves. Klikk på ønsket svensk ord for å se tyske oversettelser med synonymer og grammatikk.

Her er de seneste svensk-tyske oversettelsene våre brukere har opprettet. Du kan sjekke og godkjenne de svensk-tyske oversettelsene, eller gjøre endringer når du finner feil. Dette forsikrer et moderne og oppdatert innhold i den svensk-tyske ordboken.

Alle kan være med på å bygge opp den svensk-tyske ordboken! Nye tyske oversettelser og tolkninger av svenske ord dukker stadig opp. Samtidig kan oversettelser av svenske ord variere fra et område til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår svensk-tyske ordbok.
Som registrert bruker kan du legge til dine egne oversettelser fra svensk til tysk. Når det tilføyde ordet har oppnådd 10 stemmer fra bab.las brukere, legges det til i svensk-tysk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale ranking. I tillegg har bab.la et svensk-tysk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til svensk og tysk språk.