Svensk-engelsk ordbok

Bruk søkefeltet til å finne svensk-engelske oversettelser. Ordet du skriver inn, oversettes til engelsk i vår elektroniske ordbok, som viser blant annet viser grammatikk, synonymer og eksempelsetninger på både svensk og tysk.

Søk den svensk-engelske ordboken etter bokstav

Benytt alfabetet under for å komme til fullstendige svenske ordlister på ønsket bokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet staves. Klikk på det svenske ordet for å se engelsk oversettelse med grammatikk og synonymer.

Vi vil skape den største kostnadsfrie online ordboken som er tilgjengelig helt gratis. Den svensk-engelske ordboken vokser hver dag, og de seneste tilføyelsene ser du nedenfor. Hjelp oss med å gjøre ordboken enda bedre ved å bekrefte eller avvise engelske oversettelser av svenske ord.

Alle kan være med på å gjøre bab.la til den største ordboken i verden! Nye engelske oversettelser og tolkninger av svenske ord vokser frem hele tiden. Engelsk-svenske oversettelser kan variere fra et område til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår svensk-engelske ordbok.
Som registrert bruker kan du legge til dine egne oversettelser fra svensk til engelsk. Når det tilføyde ordet har oppnådd 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i svensk-engelsk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale rankingliste. I tillegg har bab.la også mange andre funksjoner, blant annet et svensk-engelsk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til svensk og engelsk språk.