Spansk-tysk ordbok

Finn en spansk-tysk oversettelse ved å velge ordboken for spansk og tysk. Med drop-down-menyen kan du enkelt velge en annen online ordbok enn spansk-tysk. Søkeresultatet er sortert etter kategori, grammatikk og forslag til lignende ord.

Søk alfabetisk i bab.las spansk-tyske ordbok

Med bokstavene nedenfor har du mulighet for å gjøre et alfabetisk søk i vår spansk-tyske ordbok. Velg en bokstav og se alle spanske ord i spansk-tysk ordbok som begynner med ønsket bokstav. Du kan se alle tyske oversettelser og tyske synonymer ved å klikke på det spanske ordet.

Under finner du de seneste tilføyelsene til den store spansk-tysk ordboken. Du kan hjelpe oss ved å bekrefte spansk-tyske oversettelser, eller du kan tilføye informasjon til en spansk oversettelse dersom du ikke synes den stemmer.

Hjelp bab.la med å forbedre ordboken for spansk-tysk! Vi vil tilby den beste ordboken i verden, og derfor håper vi at våre du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den spansk-tyske ordboken inneholder innimellom lignende og overlappende oversettelser. Dette er fordi et ord kan ha mer enn en betydning avhengig av kontekst og fagfelt. Når våre brukere foreslår nye oversettelser fra spansk til tysk, må oversettelsen godkjennes av minst 10 brukere før den legges til i den spansk-tyske ordboken permanent. Hvert eneste forslag holder ordboken oppdatert og forsikrer en variert ordbok av høy kvalitet.
Registrer deg som aktiv bruker for å bli en del av et spennende online community. Når du foreslår spansk-tyske oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Her kan du konkurrere med andre brukere. Er du usikker på om et spansk ord er riktig skrevet, eller på nysgjerrig på et tysk onomatopoetikon, kan du stille og besvare dine spørsmål i det spansk-tyske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster som gjerne deler av sin kunnskap med deg!