Spansk-portugisisk ordbok

Skriv inn et ord i tekstfeltet for å oversette det fra spansk til portugisisk. Du kan skrive søket på både spansk og portugisisk, ettersom ordboken oversetter begge veier. Velg en annen online ordbok for oversettelser mellom andre språk.

Søk alfabetisk i vår spansk-portugisiske ordbok

Med bokstavene nedenfor kan du søke alfabetisk i vår spansk-portugisiske ordbok. Velg en bokstav og se alle spanske ord i den spansk-portugisiske ordboken, som begynner med bokstaven. Du kan se alle portugisiske oversettelser og portugisiske synonymer ved å klikke på det spanske ordet.

Vi streber etter å bli den største gratis ordboken på nett. Portugisisk-spansk ordbok vokser hver dag ved at brukere legger til nye ord og oversettelser. Hjelp oss med kontrollsjekking av de nye oversettelsene ved å stemme for eller imot nye tilføyelser.

Alle er velkomne til å bli med oss på å lage den største spansk-portugisiske ordboken i verden! Nye portugisiske oversettelser og tolkninger av spansk vokser frem hyppig. I tillegg til dette, kan portugisiske oversettelser av et spansk ord variere fra område til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår spansk-portugisiske ordbok.
Som registrert bruker hos bab.la kan du legge til dine oversettelser fra spansk til portugisisk. Når det tilføyde ordet får 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i ordboken på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, samt ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale rankingliste. I tillegg til dette har vi et spansk-portugisisk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til spansk og portugisisk språk.