Spansk-italiensk ordbok

Bruk søkefeltet til å finne spansk-italienske oversettelser. Ordet du vil oversette til italiensk blir slått opp i den elektroniske ordboken blant annet viser grammatikk, synonymer og eksempelsetninger på begge språk.

Søk alfabetisk i spansk-italiensk ordbok

Benytt alfabetet nedenfor for å komme til fullstendige spanske ordlister på ønsket forbokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet skrives. Klikk på ordet for å se italienske oversettelser av ordet med synonymer og grammatikk.

Ordboken for spansk-italiensk vokser seg større hver dag. Dette er fordi våre brukere legger til nye oversettelser og forslag fortløpende. Hjelp oss med å sjekke nye bidrag for eventuelle feil ved å stemme for eller imot de spansk-italienske oversettelsene.

Bli en del av bab.la og ta del i vår innsats for å bli verdens beste spansk-italienske ordbok. Vi utvikler ordboken i samarbeid med bab.la-brukerne og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste ordboken, ønsker vi at alle oversettelsene av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. En spansk-italiensk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller vitenskapelig term og hvilket felt oversettelsen gjelder. Derfor håper vi at du hjelper oss med å legge til dine spansk-italienske oversettelser. Det er gjennom brukeraktiviteten vi holder oss oppdatert og kan forsikre et variert og fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en spansk-italienske oversettelse, må den godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og legges til i den spansk-italiensk ordboken. På denne måten kan vi kvalitetsikre den spansk-italienske ordboken og samtidig holde oss oppdatert på nye ord og oversettelser.
Registrer deg som aktiv bruker for å ta del i vårt spennende og lærerike online community. Når du som bruker foreslår nye spansk-italienske oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en italiensk frase, kan du stille ditt spørsmål i det spansk-italienske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å dele av sin kunnskap med deg!