Spansk-fransk ordbok

Velg ordboken spansk-fransk for å finne ønsket oversettelse av et spansk ord. I drop-down-menyen kan du enkelt velge mellom ##andre online ordbøker# også. Søkeresultatene sorteres etter kategori, grammatikk og forslag til andre ord som ligner på ditt søk.

Søk alfabetisk i bab.las spansk-franske ordbok

Forsøker du å finne den franske oversettelsen av et spansk ord, men du er usikker på hvordan ordet staves? Du kan søke alfabetisk i den spansk-franske ordboken ved å velge en bokstav nedenfor.

Vi vil skape den største, kostnadsfrie online ordboken. Den spansk-franske ordboken vokser hver dag, og de seneste tilføyelsene ser du nedenfor. Hjelp oss med å gjøre ordboken enda bedre ved å bekrefte eller avvise spanske oversettelser av franske uttrykk.

Vi vil gjerne gjøre bab.la til den beste kostnadsfrie online ordboken. Til dette har vi bruk for din hjelp og din viten om spansk-franske oversettelser. Alle brukeres bidrag til spansk-fransk ordbok hjelper med å forbedre ordboken. Hvert spanske uttrykk eller stykke av fransk ordforråd gjør spansk-fransk ordbok mer brukervennlig. Oversettelser fra spansk til fransk kan variere meget fra hverdagsbruk til spesifikke områder, som f.eks. medisin. Samme ord kan ofte ha flere forskjellige oversettelser. Vi ønsker å inkludere alle disse uttrykkene i vår spansk-franske ordbok.
Registrer## deg nå og bli en del av bab.la fellesskapet. Medlemmer opptjener poeng ved å delta på bab.la, for eksempel ved å tilføye nye spanske ord til listen av forslag og kan dermed havne på vår internasjonale ranking###. Når du vil tilføye et nyt ord, men ikke er sikker på den korrekte oversettelsen, kan du besøke #spansk-fransk forum. Andre bab.la brukere møtes her og diskuterer oversettelser, spanske uttrykk, fransk grammatikk og tekniske termer.