Spansk-engelsk ordbok

Finn en spansk-engelsk oversettelse ved å velge ordboken spansk-engelsk i tekstfeltet. Med drop-down-menyen kan du raskt velge en annen online ordbok enn spansk til engelsk. søkeresultatet sorteres etter kategori, grammatikk og forslag til andre lignende ord.

Søk alfabetisk i vår spanske ordbok

Forsøker du å finne en oversettelse av en spansk frase, men er usikker på skrivemåten? Her kan du søke i den spanske ordboken direkte ved å velge en bokstav nedenfor. Når du velger en bokstav, får du opp fullstendige alfabetiske lister med ord på valgt bokstav.

Du kan ta del i oppbygningen av verdens største online ordbok. Under kan du se brukernes seneste forslag til oversettelser til spansk-engelsk ordbok. Du kan bekrefte en oversettelse fra spansk til engelsk ved å stemme på den. Mener du derimot oversettelsen er feil, kan du stemme for fjerning av ordet eller foreslå endringer til enten et spansk eller engelsk ord.

Hjelp bab.la med å forbedre ordboken for spansk-engelsk! Vi vil tilby den beste ordboken i verden, og derfor håper vi at våre du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den spansk-engelske ordboken inneholder ofte lignende eller overlappende oversettelser. Dette er tilfellet ettersom et ord kan ha mer enn en oversettelse avhengig av kontekst og fagfelt. Når våre brukere foreslår nye oversettelser fra spansk til engelsk, må oversettelsen godkjennes av minst 10 brukere før den legges til i den spansk-engelske ordboken permanent. Hvert eneste forslag holder ordboken oppdatert og forsikrer en variert ordbok av høy kvalitet.
Registrer deg som aktiv bruker for å bli en del av et spennende online community. Når du foreslår spansk-engelske oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på om et spansk ord er riktig skrevet, eller på betydningen av et engelsk onomatopoetikon, kan du stille og besvare dine spørsmål i det spansk-engelske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster som gjerne deler av sin kunnskap med deg!