Impressum

Kontakt:
E-post: info@bab.la

Design & grafikker Ventylator

Ansvarlig for innholdet i henholdt til § 6 MDStV (tysk lov): Colleen Scollans. For innholdet på de personlige sidene, private nyheter, i språktekst og i diskusjonsfora er den gjeldende forfatter ansvarlig.

Rettslig henvisning:
Vi er ikke ansvarlige for korrektheten, komplettheten eller riktigheten av den presenterte informasjonen på vår hjemmeside. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, oversettelsene i våre ordbøker. Vennligst se våre brukerbetingelser omkring forutsetningene for å bruke denne hjemmesiden. Alle rettigheter for bilder, grafikk, tekst og design er forbeholdt bab.la.
Deler av denne hjemmesiden er under copyright (C) 1996-2007 av Amazon.com, Inc. eller deres partnere.
Deler av denne hjemmesiden refererer til registrerte og beskyttede varemerker. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, Test of English as a Foreign Language, TOEFL, GMAT, Graduate Record Examination, GRE, Test of English for International Communication, TOEIC, Test of Spoken English, TSE, Test of Written English, og TWE, SAT, SAT I, LSAT. Disse varemerkene tilhører eierne og er ikke på noen måte forbundet med bab.la.

Ansvarsfraskrivelse
bab.la er ikke ansvarlig for innholdet på andre hjemmesider, som det linkes til via våre sider (tredjeparts hjemmesider). Denne ansvarsfraskrivelsen appellerer til alle linker på vårt domene. Vi har ingen direkte kontroll med disse og innholdet på hjemmesider det linkes til. Brukere bes rapportere om enhver link, som leder til upassende eller på annen måte støtende eller ulovlig innhold ved å bruke kontaktformularet på denne hjemmesiden.