Om bab.la

Et multikulturelt og flerspråklig team

bab.la er et språkprosjekt av Andreas Schroeter, Thomas Schroeter og Patrick Uecker. Andreas hadde hatt idéen om bab.la i lang tid. Gjennom sin high school- og universitetstid bodde han i Canada, Frankrike, Sverige og USA. Han fant ut at det ikke alltid hjelper kun å kjenne den eksakte oversettelsen av et ord - man er nødt til å "leve" språket for å kunne finne de riktige ordene. Thomas og Andreas samlet ordbøker fra forskjellige land i mange år. Det var derfor et helt naturlig skritt å sette tingene sammen: Å starte en portal, der språkelskere kan møtes og utveksle idéer og lære språk av hverandre. Hvem er en bedre lærer enn en som har språket som morsmål og gjerne vil dele sin viten med andre? Patrick er vår språkekspert mht. Pascal, C++, Java, Prolog, LISP, SQL, PHP, JSP and ASP. Takket være ham og hans språklige evner eksisterer denne portalen i dag :-)

Språkportalen bab.la er en gratis online plattform for språkelskere. Vi har 44 ordbøker på 28 språk, språkspill, quizer, verbbøyingsredskap for 28 språk, fraseordbøker for studier, jobb eller reiser, og en plattform for internship og blogg blant mange andre språkrelaterte produkter.

I 2017 lanserte bab.la bloggen «Bo utenlands».

Vi setter alltid pris på tilbakemelding fra dere, og bruker feedbacken til å gjøre bab.la til et bedre, mer effektivt og mer brukervennlig produkt. Ikke nøl med å sende oss en melding! Hvis du er språkengasjert og ønsker å jobbe med oss i Hamburg, sjekk ut våre jobbsider for mer informasjon.

1. En språkportal tilgjengelig på 28 språk

2. 44 flerspråklige ordbøker

3. Et online magasin om livet i utlandet

4. Millioner av tips om flytting og reise til et nytt land

5. Millioner av eksempelsetninger for å illustrere oversettelsene

6. Hundrevis av språkquizer og -spill

7. Frasebøker for jobb og reise

8. Verbbøyingstabeller på 13 språk

9. Internshiptilbud over hele verden

10. Et entusiastisk team av flerspråklige globetrottere


Kom til Hamburg...

Vi er er spenstig team...

Fra hele verden!