Russisk-tysk ordbok

Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den russisk-tyske ordboken. Søket viser blant annet synonymer for russiske og tyske ord. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, forslag og synonymer. Du kan også slå opp i våre andre ordbøker for oversettelser på andre språk.

Søk alfabetisk i vår russisk-tyske ordbok

Benytt alfabetet du ser nedenfor til å slå opp i fullstendige russiske ordlister på ønsket bokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet skrives. Klikk på ordet for å se tysk oversettelse av ordet med synonymer og grammatikk.

Våre brukere bidrar til å forbedre bab.las ordbok for russisk-tysk. Du kan også hjelpe oss med å sjekke om brukerne har oversatt riktig. Klikk for å bekrefte riktige russisk-tyske oversettelser, eller avvis dersom du er uenig og mener de bør endres eller slettes.

Bli en del av bab.la-moroa og ta del i vår innsats for å bli verdens beste russisk-tyske ordbok. Vi utvikler ordboken i samarbeid med bab.las brukere og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste russisk-tyske ordboken, håper vi at alle oversettelser av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. En russisk-tysk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller vitenskapelig oversettelse og hvilken sammenheng det gjelder. Derfor håper vi at du hjelper oss med å legge til dine russisk-tyske oversettelser. Det er gjennom brukeraktivitet vi holder oss oppdatert og kan forsikre et variert og fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en russisk-tyske oversettelse må den godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og havner i den russisk-tyske ordboken. På denne måten kan vi kvalitetsikre den russisk-tyske ordboken og samtidig holde oss oppdatert på nye ord og oversettelser.
Registrer deg som aktiv bruker for å ta del i vårt spennende og lærerike online community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en russisk frase, kan du stille ditt spørsmål i det russisk-tyske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å dele sin viten med deg!