Rumensk-italiensk ordbok

Bruk søkeboksen for å skrive inn det rumenske ordet du vil oversette til italiensk. Ordboken går begge veier, så du kan også skrive et italiensk ord og bruke ordboken for italiensk-rumensk. Søkeresultatet viser blant annet synonymer og grammatikk.

Søk alfabetisk i bab.las rumensk-italienske ordbok

Benytt alfabetet du ser under for å komme til fullstendige rumenske ordlister på ønsket bokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet skrives. Klikk på ordet for å se italiensk oversettelse av ordet med synonymer og grammatikk.

Vi vil skape den største kostnadsfrie online ordboken. Den rumensk-italienske ordboken vokser hver dag, og de seneste tilføyelsene ser du nedenfor. Hjelp oss med å gjøre ordboken enda bedre ved å bekrefte eller avvise italienske oversettelser av rumenske uttrykk.

Hjelp bab.la med å forbedre den rumensk-italienske ordboken! Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden, og derfor håper vi at du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den rumensk-italienske ordboken inneholder ofte lignende eller overlappende oversettelser ettersom et ord kan ha flere betydninger. Foreslåtte oversettelser havner ikke automatisk i bab.las rumensk-italienske ordbok. Hvert eneste forslag til oversettelse må godkjennes av minst 10 brukere før det legges til i ordboken permanent. På denne måten kvalitetsikrer vi den rumensk-italienske ordboken og opprettholder et moderne innhold.
Registrer deg som aktiv bruker nå for å bli en del av bab.las spennende online community. Når du foreslår ord eller tar en av våre mange quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på uttalelsen av et italiensk ord, eller på betydningen av et rumensk ord, kan du stille og besvare spørsmål i det rumensk-italienske forumet. Her møtes nysgjerrigperer som gledelig deler av sin kunnskap!