Rumensk-engelsk ordbok

Bruk søkefeltet for å skrive inn et rumensk ord du vil oversette til engelsk. Ordboken går begge veier, så du kan også skrive et engelsk ord og bruke ordboken engelsk-rumensk. Søkeresultatet viser blant annet synonymer og grammatikk.

Søk alfabetisk i bab.las rumensk-engelske ordbok

Ser du etter en oversettelse fra rumensk til engelsk, men du har glemt hvordan søkeordet skrives? Ved å bruke alfabetet nedenfor, kommer du til fullstendige ordlister som hjelper deg i søket etter riktig rumensk ord. Klikk på riktig rumensk ord, for å få opp tilsvarende ord med synonymer på engelsk.

Her ser du de seneste rumensk-engelske oversettelsene andre brukere har opprettet. Du kan sjekke og godkjenne oversettelser dersom du er enig, eller foreslå endringer når du finner en feil.

Hjelp oss med å forbedre den rumensk-engelske ordboken! Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden, og derfor håper vi at våre du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den rumensk-engelske ordboken inneholder ofte like eller overlappende oversettelser ettersom et rumensk ord kan ha mer enn en betydning. Foreslåtte oversettelser havner ikke automatisk i bab.las ordbøker. Hvert eneste forslag til oversettelse må godkjennes av minst 10 brukere før det legges til i den rumensk-engelske ordboken permanent. På denne måten kvalitetsikrer vi den rumensk-engelske ordboken og opprettholder et moderne innhold.
Registrer deg som aktiv bruker idag for å bli en del av bab.las spennende online community. Når du foreslår ord eller tar en av våre mange quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på uttalen av et rumensk ord, eller på betydningen av et engelsk onomatopoetikon, kan du stille og besvare spørsmål i det rumensk-engelske forumet. Her møtes mange språkentusiaster som gledelig deler av sin viten!