Portugisisk-tysk ordbok

Bruk søkeboksen for å skrive inn det portugisiske ordet du vil oversette til tysk. Ordboken går begge veier, så du kan også skrive et tysk ord og i den portugisisk-tyske ordboken. Dersom du vil begrense søket, kan du gjøre dette ved hjelp av ulike søkefilter. Dersom du ønsker å søke i en av våre andre #online ordbøker# bruker du drop-down-menyen og velger ønsket ordbok.

Søk alfabetisk i bab.las portugisisk-tyske ordbok

Ser du etter en oversettelse fra portugisisk til tysk, men du har glemt hvordan søkeordet staves? Ved å bruke alfabetet under, kommer du til fullstendige ordlister som hjelper deg i søket etter portugisiske ord. Ved å klikke på riktig portugisisk ord, får du opp tilsvarende ord med synonymer på tysk.

Våre brukere bidrar ved å foreslå nye ord til vår ordbok for portugisisk-tysk. Du kan også hjelpe oss med å sjekke om de har oversatt riktig. Klikk for å bekrefte riktige portugisisk-tyske oversettelser eller avvis, dersom du er uenig og mener de bør endres eller slettes.

Alle kan være med på å bygge den største ordboken i verden! Nye tyske oversettelser og tolkninger av portugisisk språk vokser frem hele tiden. Oversettelser av ord på portugisisk kan variere fra et fagområde til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår portugisisk-tyske ordbok.
Som registrert bruker hos bab.la kan du legge til dine oversettelser fra portugisisk til tysk. Når det tilføyde ordet har oppnådd 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i portugisisk-tysk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale rankingliste. I tillegg til dette har vi et portugisisk-tysk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til portugisisk og tysk.