Portugisisk-spansk ordbok

Bruk søkeboksen for å skrive inn det portugisiske ordet du vil oversette til spansk. Ordboken går begge veier, så du kan også skrive et spansk ord og bruke ordboken spansk-portugisisk. Søkeresultatet viser blant annet synonymer og eksempelsetninger.

Søk alfabetisk i vår portugisisk-spanske ordbok

Ser du etter en oversettelse fra portugisisk til spansk, men du har glemt hvordan søkeordet staves? Ved å bruke alfabetet under, kommer du til fullstendige ordlister som hjelper deg i søket etter riktig portugisisk ord. Ved å klikke på riktig ord, får du opp ordet med synonymer på engelsk.

Vi vil skape den største kostnadsfrie online ordboken. Den portugisisk-spanske ordboken vokser hver dag, og de seneste tilføyelsene ser du nedenfor. Hjelp oss med å gjøre ordboken enda bedre ved å bekrefte eller avvise spanske oversettelser av portugisiske ord.

Alle kan være med på å bygge den største ordboken i verden! Nye spanske oversettelser og tolkninger av portugisiske vokser frem hele tiden. spanske oversettelser av ord på portugisiske kan variere fra et fagområde til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår portugisisk-spanske ordbok.
Som registrert bruker kan du legge til dine egne oversettelser fra portugisisk til spansk. Når det tilføyde ordet har oppnådd 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i portugisisk-spansk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale ranking. I tillegg har bab.la et portugisisk-spansk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til portugisisk og spansk språk.