Portugisisk-engelsk ordbok

Bruk søkeboksen for å skrive inn det portugisiske ordet du vil oversette til engelsk. Ordboken går begge veier, så du kan også skrive et engelsk ord og bruke ordboken engelsk-portugisisk. Søkeresultatet viser blant annet synonymer og grammatikk.

Søk alfabetisk i bab.las portugisisk-engelske ordbok

Ser du etter en oversettelse fra portugisisk til engelsk, men du har glemt hvordan søkeordet staves? Ved å bruke alfabetet under, kommer du til fullstendige ordlister som hjelper deg i søket etter riktig portugisisk ord. Ved å klikke på riktig portugisisk ord, får du opp tilsvarende ord med synonymer på engelsk.

Her ser du de seneste portugisisk-engelske oversettelsene andre brukere har opprettet. Du kan sjekke og deretter godkjenne oversettelsene om du er enig, eller gjøre endringer når du finner en feil.

Bli en del av bab.la og ta del i vår innsats for å bli verdens beste portugisisk-engelske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste portugisisk-engelske ordboken, ønsker vi at alle oversettelser av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. En portugisisk-engelsk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller vitenskapelig oversettelse og hvilket felt oversettelsen gjelder. Derfor håper vi at du hjelper oss med å legge til dine portugisisk-engelske oversettelser. Det er gjennom brukeraktiviteten vi holder oss oppdatert og kan forsikre et variert og fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en portugisisk-engelsk oversettelse må den godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og havner i den portugisisk-engelske ordboken. På denne måten kan vi kvalitetsikre den portugisisk-engelske ordboken og samtidig holde oss oppdatert på nye ord og oversettelser.
Registrer deg som aktiv bruker for å ta del i vårt spennende og lærerike online community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en portugisisk frase eller har andre språkspørsmål, kan du stille og besvare dem i det portugisisk-engelske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å dele sin kunnskap med deg!