Polsk-russisk ordbok

Skriv et polsk ord eller en term i tekstfeltet for å slå det opp i vår polsk-russiske ordbok. Du kan også skrive russiske ord du vil oversette til polsk.

Søk alfabetisk i vår polsk-russiske ordbok

Ser du etter en oversettelse fra polsk til russisk, men du har glemt hvordan søkeordet staves? Ved å bruke bokstavene nedenfor, kommer du til fullstendige ordlister som hjelper deg i søket etter riktig ord. Ved å klikke på riktig polsk ord, får du opp tilsvarende ord med synonymer på russisk.

Her der de seneste polsk-russiske oversettelsene andre brukere har opprettet. Du kan sjekke og godkjenne oversettelser dersom du er enig, eller gjøre endringer når du finner feil.

Bli en del av bab.la og ta del i vår innsats for å bli verdens beste polsk-russiske ordbok. Vi bygger opp ordboken i tett samarbeid med brukerne og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste polsk-russiske ordboken, håper vi at alle oversettelser av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. En polsk-russisk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller vitenskapelig oversettelse og hvilket felt oversettelsen omhandler. Derfor håper vi at du hjelper oss med å legge til dine polsk-russiske oversettelser. Det er gjennom brukeraktivitet at vi holder oss oppdatert og kan forsikre deg om et fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en polsk-russisk oversettelse må den godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og havner i den polsk-russisk ordboken. På denne måten kan vi kvalitetsikre den polsk-russiske ordboken og samtidig holde oss oppdatert på nye ord og oversettelser.
Registrer deg som aktiv bruker for å ta del i vårt spennende og lærerike online community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en russisk frase eller har andre språkspørsmål, kan du stille og besvare dem i det polsk-russiske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å diskutere språk med deg!