News - What is going on at bab.la?

bab.la is all about languages and living abroad. We aim to provide our beloved community of users with the most valuable and useful content they could possibly find online. Follow our progress to find out the latest news and trends regarding language learning and expat life. Whether it's launching a new dictionary or running a new contest, we will keep you up to speed at all times!

Languages of the World

Vi har laget et verdenskart som viser noen av de mange språkene i verden, hvor de snakkes og hvor mange som snakker dem. På dette språkkartet kan du se de mest talte språkene på hvert kontinent og de mest talte språkene i verden!

Dette verdenskartet for språk er et morsomt språklæringsverktøy for veggen i klasserommet, på kontoret eller hjemme.Vi er sikre på at du kommer til å finne det nyttig, og det er godt mulig resultatet kommer til å overraske deg! Mens nye språk blir til hver dag - kunstige eller naturlige - forsvinner andre språkvarianter like fort. Språk er i konstant utvikling. Noen språk, slik som engelsk og spansk, får et stadig høyere antall brukere, både som morsmål og fremmedspråk. Som språkelskere ønsker vi å beholde en flerspråklig verden som vi alle kan kommunisere i! Det er derfor vi stadig legger til nye språk, ordbøker og aktiviteter online, som bringer ulike språksamfunn sammen. Ta en titt på vår ##Presseside# for å lære mer om bab.las utvikling de siste årene og produktene vi har sluppet ut så langt. Du kan også sjekke ut resultatene fra våre konkurranser, som Top Language LOvers og IX Blogs, ved å klikke på de ulike linkene på denne siden: her finner du mye interessant lesning. Hvis du leter etter våre ordbøker og tilgjengelige språk, klikk her.