Nederlandsk-tysk ordbok

Tast inn ordet du vil oversette i søkefeltet for å se resultater i den nederlandsk-tyske ordboken. Hvis du vil oversette fra tysk til nederlandsk kan du gjøre det også. Hvis det er for mange resultater i den nederlandsk-tyske ordboken kan filtrere med hensyn på kategori, stil og region.

Søk alfabetisk i vår nederlandsk-tyske ordbok

Søk direkte etter enhver nederlandsk og tysk oversettelse i vår nederlandske online ordbok. Klikk på den passende bokstaven for å få en liste over nederlandske ord som begynner på den valgte bokstaven. Klikk så på ordet for å se oversettelsen i den nederlandsk-tyske ordboken.

Synes du at det er en tysk-nederlandsk oversettelse som mangler? Er det et nederlandsk fagbegrep som ikke er inkludert? Ved å skrive inn tyske og nederlandske ord i feltet her kan du legge til din egen nederlandsk oversettelse til ordboken.

Registrer deg og ha det kjekt med bab.la! Sammen kan vi skape verdens beste gratis online tysk-nederlandsk ordbok. Når en bruker foreslår et nytt nederlandsk ord hjelper det oss med å forbedre kvaliteten på ordboken vår. Den kan være et nederlandsk ord som kan ha ulike betydninger i ulike regioner eller så kan det finnes flere nederlandske oversettelser for ett tysk ord. Når en bruker skriver inn et forslag til den tysk-nederlandske ordboken vil dette ordet være markert som «ikke sjekket». Her kan du vise din kunnskap og entusiasme for spark og godkjenne eller korrigere ordet. Vi trenger 10 godkjenninger fra bab.la brukere for å godkjenne et ord for å sikre kvaliteten på ordboken vår. Selv om nederlandsk og tysk er i nær slekt kan det fremdeles være krevende å oversette fra et språk til annet. Tysk er også forskjellig fra region til region. Vi skiller eksempelvis mellom plattysk og høytysk Dessuten snakkes tysk ikke bare av tyskere, men også i Østerrike, Sveits, Luxemburg og mange andre land.
Registrer deg hos oss i dag og finn ut om fordelene med å være medlem i bab.las språkportalsamfunn. Når du skriver inn nye ord i den tysk-nederlandske ordboken vil du få poeng for verdens rangering.