Nederlandsk-engelsk ordbok

Skriv ordet eller setningen du vil oversette i søkefeltet, for å se resultater i den nederlandsk-engelske ordboken. Søket viser blant annet synonymer for nederlandske og engelske ord. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, forslag og synonymer. Du kan også slå opp i våre andre ordbøker for oversettelser til andre språk.

Søk alfabetisk i bab.las nederlandsk-engelske ordbok

Ser du etter en oversettelse fra nederlandsk til engelsk, men du har glemt hvordan søkeordet staves? Ved å bruke alfabetet under, kommer du til fullstendige ordlister som hjelper deg i søket etter riktig ord. Ved å klikke på det nederlandske ordet du lette etter, får du opp tilsvarende ord med synonymer på engelsk.

Når du bekrefter en nederlandsk-engelsk oversettelse, som er foreslått til den nederlandsk-engelske ordboken, er det fint om du først sjekker oversettelsen for feil. Du kan også foreslå endringer til en oversettelse dersom du har et bedre forslag.

Alle kan være med på å bygge den største ordboken i verden! Nye engelske oversettelser og tolkninger av nederlandsk vokser frem hele tiden. Engelske oversettelser av ord på nederlandsk kan variere fra et fagområde til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår nederlandsk-engelske ordbok.
Som registrert bruker hos bab.la kan du legge til dine oversettelser fra nederlandsk til engelsk. Når det tilføyde ordet har oppnådd 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i ordboken på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord og ved å ta en av våre morsomme quiz. Poengene gjør at du havner på vår internasjonale ranking. I tillegg til dette har vi et nederlandsk-engelsk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til nederlandsk og engelsk.