Koreansk-engelsk ordbok

Tast inn ordet du vil oversette i søkefeltet for å se resultater i den koreansk-engelske ordboken. Søket viser blant annet synonymer for koreanske og engelske ord. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, forslag og eksempler. Du kan også slå opp i våre andre ordbøker for oversettelser til andre språk.

Alfabetisk i vår koreansk-engelske ordbok

Ser du etter en oversettelse fra koreansk til engelsk, men du har glemt hvordan søkeordet skrives? Ved å bruke alfabetet nedenfor, kommer du til fullstendige ordlister som hjelper deg i søket etter riktig ord. Ved å klikke på riktig koreansk ord, får du opp tilsvarende ord med synonymer på engelsk.

Våre brukere bidrar til å forbedre bab.las ordbok for koreansk-engelsk. Du hjelper oss når du sjekker om de har oversatt riktig. Klikk for å bekrefte riktige koreansk-engelske oversettelser eller avvis, dersom du er uenig og mener de bør endres eller slettes.

Bli en del av bab.la og ta del i vår innsats for å bli verdens beste koreansk-engelske ordbok. Vi utvikler ordboken i samarbeid med brukerne og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste koreansk-engelske ordboken, ønsker vi at alle oversettelser av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. En koreansk-engelsk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller vitenskapelig oversettelse og hvilket fagfelt oversettelsen gjelder. Derfor håper vi at du hjelper oss med å legge til dine koreansk-engelske oversettelser. Det er gjennom brukeraktiviteten vi holder oss oppdatert og kan forsikre et variert og fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en koreansk-engelsk oversettelse må den godkjennes av 10 brukere før den verifiseres og havner i den koreansk-engelske ordboken som synlig godkjent. På denne måten kan vi kvalitetsikre den koreansk-engelske ordboken og samtidig holde oss oppdatert på nye ord og oversettelser.
Registrer deg som bruker for å ta del i vårt spennende og lærerike community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer quizer, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Dersom du er usikker på betydningen av en koreansk frase eller har andre språkspørsmål, kan du stille og besvare dem i det koreansk-engelske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å dele av sin kunnskap med deg!