Kinesisk-tysk ordbok

Finn ønsket kinesisk-tysk oversettelse ved å taste inn et ord i søkefeltet. Her kan du blant annet finne synonymer for tyske og kinesiske ord. I tillegg til den kinesisk-tyske ordboken kan du også søke i bab.las andre ordbøker, eller sjekke drop-down-menyen for andre språkfunksjoner.

Søk den kinesisk-tyske ordboken med Pinyin-tegn

Med hjelp av tegnene nedenfor kommer du til en komplett liste med ord som begynner med valgt Pinyin-bokstaven. På denne måten blir det lettere å lete i den kinesisk-tyske ordboken dersom du er usikker på korrekt kinesisk- eller Pinyin-tegn.

Her ser du de siste kinesisk-tyske oversettelsene bab.la-brukere har opprettet. Du kan sjekke og godkjenne oversettelsene hvis du er enig, eller gjøre endringer når du ikke er enig.

Hjelp oss med å bygge opp den beste kinesisk-tyske ordboken tilgjengelig online. Ordboken forbedres for hver bruker som stemmer på, godkjenner eller legger til nye kinesiske ord. Kinesisk og tysk utvikles konstant og nye måter å oversette fra kinesisk til tysk dukker opp hele tiden. Brukere legger til nye begrep i den kinesisk-tyske ordboken, noe som gjør oppslagsverket aktuelt og fullstendig. For hver aktive bruker som viser interesse og sender inn nye kinesiske uttrykk, desto bedre blir den kinesisk-tyske ordboken. Nye ord må godkjennes før de tilføyes som gyldige oversettelser i den kinesiske ordboken. Dette krever 10 stemmer fra bab.las brukere. Ord som enda ikke er godkjent vises i søkeresultatet, men er tydelig merket som ikke verifiserte ord.
Som registrert bruker på bab.la er du en del av vårt online community, der du samler poeng når du hjelper oss med nye oversettelser eller legger til nye kinesiske ord i ordboken. Følg din utvikling og din score på vår internasjonale toppliste og konkurrerer mot alle bab.las brukere! I det kinesisk-tyske forumet kan du delta i diskusjoner om emner som for eksempel det kinesiske språket, kinesisk grammatikk eller bruken av kinesiske fraser.