Kinesisk-engelsk ordbok

Oversett fra kinesisk til engelsk ved å skrive inn ønsket ord i søkefeltet ovenfor. Du kan også skrive inn engelske ord for å finne den kinesiske oversettelsen i den kinesisk-engelske ordboken. Ved å velge i drop-down-menyen kan du også benytte deg av bab.las online ordbøker for andre språk.

Alfabetisk oppslag for kinesisk på Pinyin

Du kan søke etter en kinesisk-engelsk oversettelse i den kinesiske ordboken. Velg ønsket Pinyin-tegn i listen nedenfor, for en fullstendig liste med kinesiske ord som begynner med riktig Pinyin-bokstav. Når du har funnet det kinesiske ordet du leter etter, kan du klikke på linken for å komme til den kinesisk-engelske ordboken.

Sammen skaper vi verdens beste elektroniske ordbok! Her ser du de siste kinesisk-engelske oversettelsene bab.las brukere har lagt til i ordboken. Du kan stemme og dermed kvalitetssikre kinesiske oversettelser dersom du er enig, eller du kan gjøre endringer når du er uenig.

Bli med på moroa, og hjelp oss med å optimalisere den kinesisk-engelske ordboken! Vi ønsker å ha den beste og største kinesisk-engelske ordboken tilgjengelig online. Det dukker hele tiden opp nye måter å tolke kinesiske ord på, samt nye måter å oversette fraser fra kinesisk til engelsk. Ulike områder og emner krever ofte et skille mellom vitenskapelige og tekniske oversettelser, samtidig som et kinesisk ord kan ha flere betydninger avhengig av tema. Dette er en av grunnene til at den kinesisk-engelske ordboken ofte inneholder flere lignende oversettelser. Det er gjennom brukeraktivitet vi på best mulig måte kan forsikre oss om at regionale og dagligdagse kinesiske uttrykk er å finne i bab.las kinesisk-engelske ordbok. Derfor vil vi gjerne at du hjelper oss med å legge til de nyeste kinesisk-engelske oversettelsene. Når en av våre mange brukere foreslår en oversettelse må oversettelsen godkjennes av minst 10 andre brukere før den legges til i den kinesisk-engelske ordboken. På denne måten kvalitetsikrer vi bab.las ordbøker og forsikrer våre brukere om en variert og fullstendig ordbok!
Registrer deg som aktiv bruker idag og bli en del av vårt lærerike online community. Ved å foreslå ord eller ved å besvare en av våre quiz, samler du poeng og kan havne på bab.las internasjonale Toppliste. Er du usikker på om et ord er riktig skrevet, eller på betydningen av et ord, kan du poste og besvare spørsmål i det kinesisk-engelske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster som mer enn gjerne deler sin kunnskap med deg.