Japansk-engelsk ordbok

Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den japansk-engelske ordboken. Søket viser blant annet synonymer for japanske og engelske ord. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, forslag og synonymer. Du kan også slå opp i våre andre ordbøker for oversettelser til andre språk.

Alfabetisk søk i bab.las japansk-engelske ordbok

Ser du etter en oversettelse fra japansk til engelsk, men du har glemt hvordan søkeordet skrives? Ved å bruke alfabetet under, kommer du til ordlister som hjelper deg med søket etter riktig ord. Ved å klikke på riktig japansk ord, får du opp tilsvarende ord med synonymer på engelsk.

Våre brukere bidrar til å forbedre bab.las ordbok for japansk-engelsk. Du kan også hjelpe oss med å sjekke om de har oversatt riktig. Klikk for å bekrefte riktige japansk-engelske oversettelser eller avvis, dersom du er uenig og mener de bør endres eller slettes.

Bli en del av bab.la og vår innsats for å bli verdens største og beste japansk-engelske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste japansk-engelske ordboken, ønsker vi at alle oversettelser av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. En japansk-engelsk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller vitenskapelig oversettelse og hvilket felt oversettelsen gjelder. Derfor håper vi at du hjelper oss ved å legge til dine japansk-engelske oversettelser. Det er gjennom brukeraktivitet vi holder oss oppdatert og kan forsikre et variert og fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en japansk-engelsk oversettelse må den godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og havner i den japanske-engelske ordboken. På denne måten kan vi kvalitetsikre den japansk-engelske ordboken og samtidig holde oss oppdatert på nye ord og oversettelser.
Registrer deg for å kunne ta del i vårt spennende og lærerike online community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en japansk frase eller har andre spørsmål om det japanske språket, kan du stille dem i det japansk-engelske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å dele sin kunnskap med deg!