Italiensk-tysk ordbok

Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den italiensk-tyske ordboken. Her finner du blant annet synonymer for italienske og tyske ord. Du kan også søke blant våre andre ordbøker for oppslag på andre språk. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, forslag og synonymer.

Alfabetisk søk i italiensk-tysk ordbok

Ser du etter en oversettelse fra italiensk til tysk, men du har glemt hvordan søkeordet staves? Ved å bruke alfabetet nedenfor, kommer du til fullstendige ordlister som hjelper deg i søket etter riktig ord. Ved å klikke på riktig italiensk ord, får du opp tilsvarende ord med synonymer på tysk.

Brukere bidrar løpende med å forbedre bab.las italiensk-tyske ordbok. Du kan hjelpe oss ved å sjekke om de har gjort det riktig. Klikk for å bekrefte riktige italiensk-tyske oversettelser, eller avvis dersom du er uenig og mener den bør endres eller slettes.

Hjelp bab.la med å forbedre den italiensk-tyske ordboken! Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden, og derfor håper vi at våre du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den italiensk-tyske ordboken kan inneholde lignende eller overlappende oversettelser dersom et ord har flere betydninger. Foreslåtte oversettelser legges ikke automatisk til i bab.las italiensk-tyske ordbok. Hver eneste forslag til oversettelser må godkjennes av minst 10 brukere før den permanent legges til i ordboken. På denne måten kvalitetsikrer vi den italiensk-tyske ordboken og opprettholder et moderne innhold.
Registrer deg som aktiv bruker idag for å bli en del av bab.las spennende språkportal. Når du foreslår ord eller besvarer en av våre mange quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på om et italiensk ord er riktig skrevet, eller på betydningen av et tysk ord, kan du stille og besvare spørsmål i det italiensk-tyske forumet. Her møtes mange likesinnede språkentusiaster som gledelig deler sin kunnskap med deg!