Italiensk-spansk ordbok

Bruk søkefeltet til å søke på italiensk-spanske oversettelser. Ordet du vil oversette til spansk blir slått opp i den elektroniske ordboken som viser blant annet grammatikk, synonymer og eksempelsetninger for begge språk.

Alfabetisk søk italiensk-spansk ordbok

Kan du ikke den korrekte stavelsen av ordet du vil oversette? Null problem! Velg en bokstav fra alfabetet nedenfor, og se hele lister med italienske ord på ønsket forbokstav. Når du har funnet riktig ord, kan du helt enkelt klikke på ordet for å komme til den italiensk-spanske ordboka.

Brukere legger til nye spanske oversettelser til den italiensk-spanske ordboken hele tiden. De nyeste oversettelsene ser du her. For at nye forslag skal legges til i ordboken, kreves godkjennelser fra andre brukere. Du kan stemme nye forslag opp eller ned ved å godkjenne,avvise eller foreslå forbedringer til allerede eksisterende italiensk-spanske forslag.

Alle kan være med på å bygge den største ordboken i verden! Nye spanske oversettelser og tolkninger av italienske vokser frem hele tiden. Spanske oversettelser av ord på italiensk kan variere fra et fagområde til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår italiensk-spanske ordbok.
Som registrert bruker kan du legge til dine egne oversettelser fra italiensk til spansk. Når det tilføyde ordet har oppnådd 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i italiensk-spansk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale ranking. I tillegg har bab.la et italiensk-spansk forum, som er åpent for bab.la-brukere med spørsmål relatert til italiensk og spansk språk.