Italiensk-rumensk ordbok

Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den Italiensk-rumanske ordboken. Her kan du blant annet finne grammatikk og synonymer for italienske og rumenske ord.

Søk alfabetisk i vår italiensk-rumenske ordbok

Leter du etter en oversettelse fra italiensk til rumensk, men du har glemt hvordan søkeordet staves? Ved å bruke bokstavene nedenfor, kommer du til fullstendige ordlister som hjelper deg i søket etter riktig ord. Ved å klikke på riktig italiensk ord, får du opp tilsvarende ord med synonymer på rumensk.

Du kan sjekke de nyeste italiensk-rumenske oversettelsene for feil når du har registrert deg som bruker. Stem oversettelser opp eller ned for å forbedre ordbokens innhold.

Hjelp bab.la med å forbedre den italiensk-rumenske ordboken! Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden, og derfor håper vi at våre du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den italiensk-rumenske ordboken inneholder ofte lignende eller overlappende oversettelser ettersom et ord kan ha flere betydninger. Foreslåtte oversettelser havner ikke automatisk i bab.las ordbøker. Hvert eneste forslag til oversettelse må godkjennes av minst 10 brukere før det legges til i den italiensk-rumenske ordboken permanent. På denne måten kvalitetsikrer vi den italiensk-rumenske ordboken og opprettholder et moderne innhold.
Registrer deg som aktiv bruker idag for å bli en del av bab.las spennende online community. Når du foreslår ord eller tar en av våre mange quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på uttalelsen av et italiensk ord, eller på betydningen av et rumensk ord, kan du stille og besvare spørsmål i det italiensk-rumenske forumet. Her møtes mange språkentusiaster som gledelig deler av sin kunnskap!