Italiensk-fransk ordbok

Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den italiensk-franske ordboken. Her kan du blant annet finne synonymer for italienske og franske ord eller søke blant våre ordbøker på andre språk. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, forslag og synonymer.

Alfabetisk søk i bab.las italiensk-franske ordbok

Ser du etter en oversettelse fra Italiensk til engelsk, men har glemt hvordan ordet staves? Ved å bruke alfabetet nedenfor, kommer du til alfabetiske ordlister som hjelper deg i søket etter riktig søkeord. Ved å klikke på riktig italiensk ord, får du opp tilsvarende ord med synonymer på fransk.

Vi vil skape den største kostnadsfrie online ordboken. Den italiensk-franske ordboken vokser hver dag, og de seneste tilføyelsene ser du nedenfor. Hjelp oss med å gjøre ordboken enda bedre ved å bekrefte eller avvise franske oversettelser av italienske uttrykk.

Bli en del av bab.la-moroa og ta del i vår innsats for å bli verdens beste italiensk-franske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og er gratis tilgjengelig online. Siden vi vil tilby den beste italiensk-franske ordboken, ønsker vi at alle oversettelser av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. En italiensk-fransk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller vitenskapelig oversettelse og hvilket felt det gjelder. Derfor håper vi at du hjelper oss med å legge til dine italiensk-franske oversettelser. Det er gjennom brukeraktiviteten vi holder oss oppdatert og kan forsikre et variert og fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en italiensk-fransk oversettelse må den godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og havner i den italiensk-franske ordboken. På denne måten kan vi kvalitetsikre den italiensk-franske ordboken og samtidig holde oss oppdatert på nye ord.
Registrer deg som aktiv bruker for å ta del i vårt spennende og lærerike online community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en italiensk frase, kan du stille dine spørsmål i det italiensk-franske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å dele sin lidenskap for språk med deg!