Italiensk-engelsk ordbok

Skriv det italienske ordet du leter etter ved å søke i den italiensk-engelske ordboken. Her kan du blant annet finne synonymer for italienske og engelske ord eller søke blant våre andre ordbøker. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, forslag og synonymer.

Alfabetisk søk i vår italiensk-engelske ordbok

Velg en bokstav fra listen for å komme til en fullstendig liste med alle italienske ord på valgt bokstav. Trykk på ønsket ord for å komme til ordbok for italiensk og engelsk.

Brukere bidrar hele tiden med å forbedre bab.las italiensk-engelske ordbok. Du kan hjelpe oss ved å sjekke om de har gjort det riktig. Klikk for å bekrefte riktige italiensk-engelske oversettelser eller avvis, dersom du er uenig og mener den bør endres eller slettes.

Hjelp bab.la med å forbedre den italiensk-engelske ordboken! Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden, og derfor håper vi at du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den italiensk-engelske ordboken kan inneholde lignende eller overlappende oversettelser dersom et ord har flere betydninger. Du skal vite at brukernes foreslåtte oversettelser ikke automatisk legges til i bab.las ordbøker. Hver eneste forslag til oversettelser må godkjennes av minst 10 brukere før den legges til i den italiensk-engelske ordboken permanent. På denne måten kvalitetsikrer vi den italiensk-engelske ordboken og opprettholder et moderne innhold.
Registrer deg som aktiv bruker idag for å bli en del av bab.las spennende online community. Når du foreslår ord eller besvarer en av våre quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på om et italiensk ord er riktig skrevet, eller på betydningen av et engelsk ord, kan du stille og besvare spørsmål i det italiensk-engelske forumet. Her møtes mange likesinnede språkentusiaster som gledelig deler sin viten med deg!