Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

bab.las plattform for internship øker dine sjanser for å finne ditt drømmeinternship i USA. Selskaper i New York er på utkikk etter unge nyutdannede med språkferdigheter og internasjonal erfaring. Nå om dagen gjelder følgende: jo flere utenlandske internship du har på CVen, desto flere arbeidsgivere kommer til å ville ansette deg. Uansett hva slags utdanning du har, har plattformen vår nok tilbud til å skaffe deg et internship i USA. Hvem har vel ikke drømt om å finne et internship i New York, San Francisco eller et annet sted i USA? Hva venter du på? Søk nå!

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.