Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Thailand er en svært populær turistdestinasjon... men forestill deg heller at du finner et internship der, og at du får jobbe i seks måneders tid i Bangkok eller en annen by i Thailand! Nå om dagen gjelder det å ha erfaring fra et internship i utlandet, for å vekke interessen til arbeidsgivere. Vår plattform har redskapene du trenger for å finne et internship i hjemlandet ditt eller i utlandet. Det blir lagt ut flere annonser til internship innenfor en rekke bransjer daglig, slik at du kan finne det som passer best for deg. Hvis du ønsker å finne et internship i Thailand, er dette stedet å lete!

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.